Fat Burning


Fat Burning je kružni trening “na naš način” (izvodi se po jedinstvenom konceptu kojeg upotpunjavamo i razvijamo  u našem klubu već punih 15 godina na osnovu vlastitog iskustva i cjeloživotnog educiranja, uz brojne zadovoljne vježbačice i njihove fit rezultate).

Sastoji se od stanica (tj. vježbi) koje se izvode jedna za drugom, s vrlo malo ili bez odmora između njih. Vježbe se izvode brzim tempom pod stalnim nadzorom instruktora.

Na svakom treningu koristimo se svim raspoloživim rekvizitima (utezi, girje, šipke s opterećenjem, TRX suspenzije, elastične trake, švedske ljestve, box vreće, trampolini,...), kao i težinom vlastitog tijela.

Fat Burning je kompletna formula za postizanje maksimalnog fit rezultata. U relativno kratkom vremenu topi masne naslage, te učvršćuje i definira mišiće cijelog tijela bez dobivanja na mišićnoj  masi.

Zanimljiv i visoko intenzivan trening koji kombinira vježbe snage i cardio vježbe,  namjenjen onima koji se ne plaše dobro oznojiti i “zaraditi” upalu mišića.

Trening je izazov naprednim vježbačicama, ali ga mogu pratiti i početnici jer je koncipiran tako da ga je moguće dozirati i prilagoditi.