Individualni programi


Osim treninga u grupama, postoji i mogućnost individualnog pristupa, kao zasebna opcija ili kao nadopuna grupnim treninzima.


Individualni treninzi vrlo su korisni svakom vježbaču, bio početnik ili osoba koja vježba već neko vrijeme, kako bi poboljšali kvalitetu i preciznost izvođenja vježbi i lakše se integrirali u grupu.


Kako bi postigli željene rezultate i na svakom treningu dobili maksimum za uloženi trud, vježbe treba izvoditi pravilno i prilagoditi ih svojim potrebama i mogućnostima.


Ako ste početnik i ne znate odakle početi, jedan do tri individualna treninga naša su preporuka. Inicijalni individualni sat najbolji je način za upoznati svoje mogućnosti, ispravno odabrati grupu ili se prilagoditi željenoj grupi.


Ukoliko vježbate već neko vrijeme, ali vas prati osjećaj da ne radite potpuno pravilno ili se trudite, a rezultati ne dolaze očekivanom brzinom, čak i  jedan individualni sat može Vas usmjeriti, pomoći da popravite pogreške i upotpuniti Vaš doživljaj programa treninga koji ste odabrali.