Pilates

Pilates je cjeloviti trening koji  učvršćuje, oblikuje i izdužuje mišiće cijelog tijela, poboljšava pokretljivost zglobova i smanjuje bolove u kralježnici.
Fluidnost i preciznost pokreta usklađenih s disanjem potiču smirenost i jačaju moć koncentracije, smanjuju umor i stres.

Svaka pilates vježba uključuje više mišićnih skupina, a naglasak je na jačanju centra tijela tzv. Powerhouse tj. dubokih mišića trbuha, donjeg dijela leđa i stražnjice.


„Pilates pomlađuje tijelo i relaksira duh.“

„Nakon samo deset treninga osjetit ćete razliku, nakon dvadeset ćete ju i vidjeti, a nakon trideset treninga imati ćete posve novo tijelo“

Joseph H. Pilates


Sve ovo ste sigurno već negdje pročitali, možda ste već i vježbali pilates, ali Vas upozoravamo da ne očekujete već viđeno!
Mislite da je pilates lagan, da je to samo trening koji je odličan za probleme vezane uz kralježnicu, da je to trening na kojem se ne oznojiš i kojim se ne može postići izvrsna tjelesna forma, mislite da je to samo slijed vježbi na prostirci koje se ponavljaju na svakom treningu ili pak samo vježbe na velikoj lopti...Ako tako mislite, u veeeeelikoj ste zabludi!
U našoj interpretaciji to izgleda potpuno drugačije. Osmislili smo trening u kojem Vam pilates predstavljamo u potpuno novoj dimenziji.
Doživite pilates na naš način, možda se ugodno iznenadite!

 

Ako ste početnik, ne dajte da vas prestraše nazivi naših Pilates programa
(i Pilates Dynamic i Pilates Intensive mogu pratiti i početnici jer je trening koncipiran tako da ga je moguće dozirati i prilagoditi)

 


Body & Mind
Pilates Dynamic (srednji nivo)  
Pilates Intensive


Osim treninga u grupama, postoji i mogućnost individualnog pristupa, kao zasebna opcija ili kao nadopuna grupnim treninzima.